14 Haziran 2012 Perşembe

Günlük Kiralık Evde Bulunan Malzemeler


Neden Günlük Kiralık Evi seçmelisiniz? Çünkü biz seyir için gerçek ve güvenli bir ev kalmak bir İstanbul. Bu güzel ve ferah bir yatak, düz yer alan Tanıyabileceği özel bir gayrimenkul, Taksim’in merkezine çok yakın, İstanbul Avrupa varış bekliyor. Zaman hızla ilerliyor. Tanıyabileceği bir temiz, yeşil banliyösündedir Kolay erişim ve toplu taşıma hizmetlerinden dilediğinizce yararlanabilirsiniz. Yakın nerede bulursanız tüm mağazalar (hediyelik alışveriş merkezi) Barlar, Gece Kulübü, vb... ve sadece 15 dakika uzaklıkta, yakın olan bir treni durdurmak gelen düz burada bulmak büyük bir alışveriş merkezi, (alışveriş merkezi) Bar Gece kulübü her mekana rahatlıkla ulaşabilirsiniz, Cihangir, Beylikdüzü, Taksim, Galatasaray Mevki olan var hem de çeşitli barlar ve restoranlar var. Şehirde gezebileceğiniz ve şehri tanıyabileceğiniz uzun caddeler var, bütün bankalar, barlar, yerel işletmeler ve diğer dükkânlar. Tanıyabileceği insanlar ile gündüz. Gece harcama tanıyabileceği gibi sadece canlı bir hayal, en ünlü Türk sanatçılarla yaşıyor gibisiniz

VIP konuk kim harcamak gece bu özellik, Tanıyabileceği vardır bir Türk Oyuncu, diplomat. Biyografi de olabilir, internette buldum.

Günlük Kiralık Ev onlar daha yoğun bir günün şehir ve geri koşmak için rahatlatıcı sakin huzurlu bir akşam evde. Erken sabahları ya da akşamları gittikleri parkta koşu başlamak için taze bir güne enerji dolu ya da gün yakın enerji dolu. Park sadece 10 dakika yürüme mesafesinde sık ve çok güvenilir. Düz ise 10 dakika yürüme mesafesinde ve tren istasyonuna, hangi alın size düz, 15 dakikalık bir yolculuk ve bir 20 dakika yolculuk olan yürüme İstanbul konumlar gibi. Taksimde güzel bir gün geçirebilirsiniz Saray gibi bir evde belirlediğiniz zaman dilimi arasında durabilirsiniz.
Sen olmak tanıyabileceği yeni insanlar mekânlar uluslararası konsolosluklara da oldukça yakın mevkilerden ev kiralayabilirsiniz. Hava limanına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Orada bir otobüse binerek İstanbul’un istediğiniz yerine gidebilirsiniz. Hoş ve ferah zemin düz ve geniş bir oturma odası, mutfak, banyo ve ayrı bir tuvalet.
Oturma odasında düz ekran kablo TV, ev sinema sistemi, DVD oynatıcı, rahat bir koltuk ve mobilyalı ve donanımlı mutfak ile mikro dalga, buzdolabı, çamaşır makinesi vardır Büyük süpermarketler çok yakındır. Temiz havlu ve çarşaf mevcuttur. Cihazınızla rahatlıkla internette dolaşmanızı sağlayabilecek evin her yerinde çeken Kablosuz İnternet hizmetinizdedir.
Self servis kahvaltı ise şunlardır: Çay/kahve, kek, kurabiye, meyve suyu, yumurta, ekmek.
Genel düzenleri: Alarm Saat, Çarşaf / Yatak Çarşaf, Çamaşır makinesi, Kasa vardır.
Uyku düzenleri: Yatak odası (2 kişilik), 1 çift kişilik yatak.

Banyo (s) banyo, Havlular, Banyo.
Mutfak: Derin Dondurucu, su Isıtıcısı, pişirme ızgarası / su kazanı, Tabaklar, bulaşık makinesi, Tost makinesi, Gözlük, Fırın, Kahve Makinesi, bulaşık seti, Mutfak Takımı, Mikrodalga fırın, Izgara, fırın, Buzdolabı bulunmaktadır.
Eğlence: DVD oynatıcı, Telefon, Internet (wi-fi), TV, dvd, CD çalar, Internet (kablo), Radyo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder